-40%
,

Friluftsliv Therm-a-Rest | Therm-A-Restspacecowboy 45/7C Sovepose Lang Bla


56,40 94,00

Compare

Beskrivelse

Therm-A-Rest Spacecowboy 45/7C Sovepose Lang Bla(Celestial)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Space Cowboy-Soveposen Innbyr Til A Sove Under Stjernene Med Den Ubekymrede Varmen Fra Syntetisk Eraloft-Isolasjon. De Hule Fibrene Gjor At Soveposen Holder Pa Varmen Selv Nar Den Er Vat – Og Torker Raskt Opp Etter Morgendugg. Med En Vekt Pa Under To Kilo Og En Komfortklassifisering Pa 45F/7C Holder Du Deg Varm Hele Sommeren, Uansett Om Du Er Pa Tur Eller Pa Vei Langt Ut I Terrenget. Skallet Og Foret Er Laget Av Lett Og Myk, Grs-Sertifisert Nylon, Og En Ykk-Glidelas Med Anti-Snag Holder Dem Fri For Utilsiktede Rifter. For Optimal Effektivitet Kobler Synergylink Connectors Posen Til Liggeunderlaget, Slik At Du Unngar Trekk Og Kulde. Den Presisjonsjusterte Passformen Sorger For At Du Far Den Plassen Du Trenger, Samtidig Som Unodvendig Trekk Og Vekt Elimineres.

Eraloft Syntetisk Isolasjon
Eraloft Er En Svaert Effektiv Og Komprimerbar Syntetisk Isolasjon. Den Er Laget Av Mikrofiberpolyester. Kjernen I Hver Fiber Er Hul, Slik At Den Holder Pa Kroppsvarmen Pa En Optimal Mate Samtidig Som Den Veier Mindre.

Synergylink-Koblinger
Ved A Integrere Liggeunderlaget Og Soveposen Sorger Synergylink Connectors For At Du Ikke Ruller Av Liggeunderlaget Mens Du Sover – Uten At Det Strammer. To Elastiske Stropper Kan Justeres Slik At De Passer Til Alle Underlag Med En Bredde Pa Opptil 63,5 Cm.

Produktnummer: Friluftsliv-ThermaRest---ThermARestspace-69247 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Therm-a-Rest | Therm-A-Restspacecowboy 45/7C Sovepose Lang Bla”

There are no reviews yet.