-40%
,

Friluftsliv Exped | Expedlyra Ii Extreme Telt Gronn


50,40 84,00

Compare

Beskrivelse

Exped Lyra Ii Extreme Telt Gronn(Meadow)

Det Populaere Lyra Er Ogsa Tilgjengelig Som Lyra Extreme I En Lettere Trekkingversjon. Det Dobbeltsidige Silikonbelagte Ytterteltet Er Slitesterkt Og Har Lang Levetid.

Takket Vaere De Praktiske Klipsene Og Det Sammenhengende Stangsettet Er Lyra Extreme Raskt Og Enkelt A Sette Opp. Det Helt Frittstaende Innerteltet Har God Plass Bade Pa Hode- Og Fotside Og Gir Enda Bedre Komfort Takket Vaere Sittehoyden. Totalt Fire Justerbare Ventilasjonsapninger Sorger For Optimal Ventilasjon. Inderteltet Bestar Delvis Av Et Luftig, Finmasket Myggnett. Den Nedre Tredjedelen Bestar Av Tettere Ripstop-Nylon Som Beskytter Mot Vind Og Innsyn Utenfra.

Det Integrerte Utstyrsloftet Gir Ikke Bare Mulighet For Oppbevaring Av Mindre Gjenstander. Det Kan Ogsa Modifiseres Og Brukes Som Holder For Mobiltelefoner Eller Nettbrett. Dermed Er Det Ingenting Som Star I Veien For Utendorskinoen.

Innerteltet Kan Ogsa Settes Opp Helt Uten Ytterteltet I Godt Vaer. Hvis Du Vil Ha Det Enda Lettere, Kan Du Bruke Ytterteltet I Kombinasjon Med Fotavtrykket. Denne Metoden Er Ogsa Fornuftig I Regnvaer, For Da Kan Innerteltet Henges Opp Pa Stangstativet Og Holder Seg Tort.

Produktnummer: Friluftsliv-Exped---Expedlyra-Ii-Extreme-51346 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Exped | Expedlyra Ii Extreme Telt Gronn”

There are no reviews yet.