-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitultralight Isolert Luftmatte Regelmessig Orange


51,60 86,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Ultralight Isolert Luftmatte Regelmessig Orange(Orange)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Ultra Light Range Bestar Av En Enkeltlagskonstruksjon Med Middels Opplosning (Noe Som Gjor Den Til Den Letteste Sea To Summit-Sovematten Med Det Minste Pakkevolumet Enna Komforten Fra Sea To Summit Air Sprung Cells).

Exkin Platinum
Exkin Platinum Er Et Superlett, Lydlost Materiale Med En Tynn Metalloverflate. Exkin Platinum Thermal Technology Reflekterer Varmestraling Tilbake Til Brukeren.

Thermolite
Termolittisolasjon, Designet For Optimal Ytelse, Er Laget Av Spesielle Fibre Som Gir En Hoy Clo-Verdi Ved Lav Vekt. Thermolite Hl-1 High Loft Isolasjon Er En Tekstilfiberfylling Av Unike 3D-Frills Med Solide Og Hule Kjernefibre Som Kombinerer Enestaende, Lett Varme Med Utmerket Holdbarhet. Thermolite-Isolasjonen Sprer Seg I Lufthoppcellene For A Forhindre Konveksjonstap Fra Den Varme Kroppen Til Gulvet. For A Oppna Best Mulig Effekt Brukes En Kombinasjon Av Exkin Platinum Og Thermolite I Alle Versjoner Av De Isolerte Sovemattene.

Ekstrudering Tpu Laminering
Tpu-Belegget Pafores Pa En Spesiell Mate Som Tidligere Ble Brukt Utelukkende I Medisin Og Luftfartsindustri. I Tillegg Ble En Antimikrobiell Behandling Integrert I Tpu For A Forhindre Mugg Inne I Matten.

40D Nylon
Et 40D Ripstop Nylonmateriale Er Utviklet For Overflatene Pa Mattene, Som Gir Den Ideelle Blandingen Av Vekt Og Holdbarhet. Lys, Hvit Tpu Er Festet Pa Innsiden, Noe Som Gjor Materialet Lufttett Og Sveisbart. En Tynn Pu-Film Pafores Pa Utsiden For A Gjore Overflaten Sklisikker, For A Beskytte Den Mot Klemming Og For A Gjore Reparasjoner Med Selvklebende Flekker Lettere.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-88352 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitultralight Isolert Luftmatte Regelmessig Orange”

There are no reviews yet.