-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summittraverse Tv Ii Sovepose Lang Gronn


56,40 94,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Traverse Tv Ii Sovepose Lang Gronn(Forrest/Pine)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Enten Du Gar Gjennom Sno For A Sove I En Alpin Hytte Eller Camper Etter En Sommerstorm, Vil Ikke Traverse Svikte Deg. Den Unike Waveloft-Konstruksjonen Bruker Tykke Lag Med Thermolite-Isolasjon Som Er Krollet Sammen For A Fa Ekstra Loft Og Felle Lommer Med Varm Luft, Noe Som Gir Okt Varme Under Kaldere Forhold. Baffelkonstruksjonen Eliminerer Ogsa Frustrasjonen Over A Bli Viklet Inn I Los For Ettersom Alle Forstoffer Er Festet Til Skallstoffet.

Free-Flow Trippel-Glidelasdesign Sorger For At Soveposen Din Beholder Maksimal Varme Og Effektivitet Nar Det Er Nodvendig, Og Flere Ventilasjonsalternativer Nar Den Ikke Er. Den Halve Glidelasen Pa Hoyre Side Av Vesken Gir Bevegelsesfrihet For Begge Armer, Ekstra Ventilasjon Og Betyr At Den Overste Tredjedelen Av Vesken Kan Brettes Ned Som Et Mini-Dyne. Full Lengde, Toveis Glidelas Pa Venstre Side Og Separat Glidelas Forvandler Vesken Til En Hel Dyne For Nar Kvikksolv Klatrer Hoyere Enn Forventet.

Thermolite
Termolittisolasjon Gir Lett Varme For Alle Aktiviteter. Sea To Summit Bruker Termolittisolasjon I Mange Av Deres Sovnsystemprodukter I Forskjellige Former. Soveposeforbindelser Bruker Thermolite Fiber Strikket For A Lage Sea To Summit Reactor Thermolite Stoff. Soveposer Bruker Termolittisolasjon Som Er Designet For Overlegen Varme Og Eksepsjonell Mykhet. De Isolerte Air Sprung Cell Sovemattene Bruker Termolittisolasjon Som Er Designet Med Hoy Hems For Utmerket Lett Varme Med Overlegen Holdbarhet. Thermolite-Isolasjonen Lofter Seg Opp I Luftfjaeringscellene For A Forhindre Konvektivt Varmetap Fra Den Varme Kroppen Til Den Kalde Bakken.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-75370 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summittraverse Tv Ii Sovepose Lang Gronn”

There are no reviews yet.