-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitember Ebiii Sovepose Regelmessig Gra/Gul


52,80 88,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Ember Ebiii Sovepose Regelmessig Gra/Gul(Dark Grey/Yellow)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Super-Voluminos 850+ Dun, Ultralett 7D Og 10D Stoff Og Mer Skulderrom-Ember Quilts Er Populaere Blant Transienter, Sykkelturister Og Alle Som Leter Etter Den Rene Plysj I Et Komprimert Format. For Vektfetisjister Som Ikke Er Overbevist Om Sma Innsnevrende Soveposer, Gir Sea To Summit’S Ember Blanket Med Sine Fleksible Justeringsmuligheter Et Allsidig Alternativ For Et Bredt Spekter Av Vaer- Og Miljoforhold.

Ved Hoyere Temperaturer Kan Gloden Brukes Som Et Tradisjonelt Teppe For A Gi Plass Til Armer Og Ben. Nar Vaeret Er Kaldere Og Du Trenger Mer Varme, Kan Du Trekke I Snoren I Fotenden Og Koble Gleden Til Sovematten Ved Hjelp Av Trykknappene.

Pakningsstorrelse Og Vekt Er Redusert Til Et Minimum Ved A Bruke Det Letteste 10D Ytre Skallet Og 7D Indre. Gloden Er Fylt Med 850+ Loft Premium Goose Ultra-Dry Dun. Denne Gasedun Er Ikke Bare Super Varm Og Komprimerbar, Men Unngar Ogsa De Negative Effektene Av Fuktighet Gjennom Den Spesielle Behandlingen.

Tilgjengelig I Tre Modeller Med To Storrelser Hver, Er Ember-Teppene Perfekte For Aktiviteter Der Ultralett Utstyr Er Nodvendig.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-80497 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitember Ebiii Sovepose Regelmessig Gra/Gul”

There are no reviews yet.