-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitether Light Xt Isolert Luftmatte Stor Gra


46,20 77,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Ether Light Xt Isolert Luftmatte Stor Gra(Smoke)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Fra Ultralette Og Raske Fotturer Over Tregrensen Til Mer Avslappede Utvidede Basekamper, Gir Var Prisbelonte Air Sprung Cell Sleeping Mats Luftpute Komfort Fra Klumper Og Stot Under Deg. Denne Matten Raffinerer Lett Sovekomfort I Kaldt Klima, Og Kombinerer Et Lett 30 / 40D Nylonstoff, Exkin Platinum Og Thermolite-Innredning Med En Lokkebaffle Air Sprung Cell-Konstruksjon For A Skape En 10 Cm Tykk Matte Med En Utrolig Lav Vekt.

Storre Luftlommer Opprettes Ved Hjelp Av Mange Tpu-Skjerm I Lokke Som Forbinder Stoff- Og Topplag Med Air Sprung Cell-Sveisemonster. De Boyler Med Sloyfe Gjor At Topp- Og Bunnlagene Kan Plasseres Lenger Fra Hverandre, Og Skaper Storre Luftlommer Nar De Blases Opp Som Krever Mindre Stoff Generelt. Perfekt For Sidesviller, Den Ekstra Hoyden Pa Denne Matten Lar Hoftene Synke Dypere Ned I Den Uten A Berore Bakken. Perfekt For Sidesviller, Den Ekstra Hoyden Pa Denne Matten Lar Hoftene Synke Dypere Ned I Den Uten A Berore Bakken.

Ether Light – Design I Ett Lag
Storre Luftlommer Opprettes Ved Hjelp Av Mange Tpu-Skjerm I Lokke Som Forbinder Stoff- Og Topplag Med Air Sprung Cell-Sveisemonster. De Boyler Med Sloyfe Gjor At Topp- Og Bunnlagene Kan Plasseres Lenger Fra Hverandre, Og Skaper Storre Luftlommer Nar De Blases Opp Som Krever Mindre Stoff Generelt.

Thermolite
Termolittisolasjon, Designet For Optimal Ytelse, Er Laget Av Spesielle Fibre Som Gir Hoy Clo-Verdi Med Lav Vekt. Thermolite Hl-1 High Loft Insulation Er En Tekstilfiberfylling Av Unike 3D-Frills Med Solide Og Hule Kjernefibre Som Kombinerer Enestaende Lett Varme Med Utmerket Holdbarhet. Termolittisolasjon Sprer Seg I Luftfjaerede Celler For A Forhindre Konvektivt Varmetap Fra Den Varme Kroppen Til Gulvet. For A Oppna Best Mulig Effekt Brukes En Kombinasjon Av Exkin Platinum Og Thermolite I Alle Versjoner Av De Isolerte Matter.

Exkin Platinum
Exkin Platinum Er Et Superlett, Lydlost Materiale Med En Tynn Metalloverflate. Exkin Platinum Thermal Technology Reflekterer Utsendt Varmestraling Tilbake Til Brukeren.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-82504 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitether Light Xt Isolert Luftmatte Stor Gra”

There are no reviews yet.