-40%
,

Friluftsliv Exped | Expedultra -20° Sovepose Lw Brun


55,20 92,00

Compare

Beskrivelse

Exped Ultra -20° Sovepose Lw Brun(Charcoal/Butterscotch)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Ultra -20° Er En Ekte Vintermester I Ultra-Serien. Med Sitt Brede Snitt Og Tykke Dunfyll Er Den Perfekt Utstyrt For Bruk I Den Kalde Arstiden. Den Henvender Seg Til Alle Brukere Som Vil Vaere Pa Den Sikre Siden Nar Det Gjelder Sovekomfort Ned Til 20 Minusgrader.

For A Imotekomme De Hoye Kravene I Iskalde Vinternetter Har Ultra -20° En 3D-Hette Som Er Litt Bredere. Den Justerbare, Elliptiske Trekkragen Smyger Seg Rundt Halsen Og Reduserer Trekk Og Varmetap Til Et Minimum. I Tillegg Har Ultra -20° En Avansert Designet, Komfortabel 3D-Fotboks I Trekant. Den Doble Glidelasklaffen Som Strekker Seg Inn I Fotboksen, Forhindrer Ubehagelige Kuldepunkter.

Fyllet Av Rds-Sertifisert Gasedun Med 850+ Cuin Fyllkraft Er Plassert I I-Bjelker. Dette Forhindrer At Dunet Forskyver Seg Og Holder Fyllet Pa Plass Selv I De Kaldeste Temperaturene – Ultra -20° Kan Du Stole Hundre Prosent Pa. Ultra -20° Henvender Seg Derfor Til En Eksklusiv Brukergruppe. Den Er Den Perfekte Folgesvenn For Vinterturer, Vinterbivuakker Eller Hundekjoring. Ultra-Soveposen Er Tilgjengelig I Fem Forskjellige Storrelser – Slik At Alle Kan Finne Det Riktige Alternativet!

Produktnummer: Friluftsliv-Exped---Expedultra-20°-Sove-52537 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Exped | Expedultra -20° Sovepose Lw Brun”

There are no reviews yet.