-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitcomfort Plus Xt Isolert Luftmatte Rektangulaer Stor Rod


55,20 92,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Comfort Plus Xt Isolert Luftmatte Rektangulaer Stor Rod(Red)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Den Oppdaterte Comfort Plus Xt Insulated Rectangular Air Mat Har En Sjeneros 8 Cm Luftputekomfort, Med Et Dobbeltkammerdesign Der Hvert Lag Kan Settes Under Trykk Uavhengig Av Hverandre: Blas Opp Det Overste Laget Til Din Personlige Komfort, Samtidig Som Du Opprettholder Et Hoytrykksbunnlag For Beskyttelse Mot Ulendt Terreng.

Denne Matten Har En Bredere Air Sprung Cell-Pitch For A Skape Storre Luftlommer For Extra Thickness (Xt), Og Kombinerer Et Lett 30/40D Nylonstoff, Exkin Platinum Og Thermolite-Isolasjon For Okt Varme Samtidig Som Den Minimerer Vekt Og Pakkstorrelse. Comfort Plus Xt Er Bredere Enn Standard Luftmadrasser Og Gir Litt Mer Plass Til A Bevege Seg, Og Den Ekstra Hoyden Er Perfekt For Personer Som Sover Pa Siden, Ettersom Hoftene Synker Dypere Ned I Matten Uten A Berore Bakken.

Comfort Plus – Design Med To Lag
To Hoyopploselige Cellelag Som Kan Trykksettes Uavhengig Av Hverandre, Gir Optimal Fleksibilitet Nar Det Gjelder Komfortjustering Og Beskyttelse Mot Ujevnt Terreng. Dual Layer-Designet Er Forskjovet For A Gi Jevnere Isolasjon Og Demping, Og Sikrer Ogsa En Innebygd Redundans Som Gjor At Matten Fungerer Selv Om Ett Av Lagene Punkterer.

Thermolite
Thermolite-Isolasjonen, Som Er Designet For Optimal Ytelse, Er Laget Av Spesialfibre Som Gir Hoy Clo-Verdi Med Lav Vekt. Thermolite Hl-1 High Loft Insulation Er En Tekstilfiberfylling Med Unike 3D-Kanter Med Faste Og Hule Kjernefibre Som Kombinerer Enestaende Lettvektsvarme Med Utmerket Holdbarhet. Thermolite-Isolasjonen Sprer Seg I De Luftfjaerede Cellene For A Hindre Konvektivt Varmetap Fra Den Varme Kroppen Til Gulvet. For A Oppna Best Mulig Effekt Brukes En Kombinasjon Av Exkin Platinum Og Thermolite I Alle Versjoner Av Isolasjonsmattene.

Exkin Platinum
Exkin Platinum Er Et Superlett, Lydlost Materiale Med En Tynn Metallisk Overflate. Exkin Platinum Thermal Technology Reflekterer Varmestralingen Tilbake Til Brukeren.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-96550 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitcomfort Plus Xt Isolert Luftmatte Rektangulaer Stor Rod”

There are no reviews yet.