-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitcinder Cd1 Integrert Dunete Regelmessig Gra


52,80 88,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Cinder Cd1 Integrert Dunete Regelmessig Gra(Pale Grey/Dark Grey)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Sea To Summits Allsidige 750+ Loft Ultra-Dry Down Cinder Cd1 Er Designet Som En Lett Og Pakkbar Sommertroye Og Kan Integreres I Alle Sea To Summit Soveposer (2021 Og Fremover) For A Oke Varmen I Sovesystemet. Nar Det Blir Varmt, Lar Cinder Deg Sikkert Bruke Det Som En Klassisk Dyner, Slik At Du Kan Stikke Ut Fottene Og Armene For A Kjole Seg Ned. Nar Temperaturen Synker, Trekker Du Bare Snoringene Sammen For A Fa Dynen Til A Stramme Tett Mot Kroppen Din.

Quiltlock -Systemet Sikrer Barnet Ditt Til En Hvilken Som Helst Sea To Summit Sovepose, Og Legger Til Et Ekstra Lag Isolerende Dun Som Ikke Glir I Lopet Av Natten.

Hoykvaliteten Pa 750+ Loftet Er Super Varm Og Komprimerbar. Den Vannavvisende Ultra-Dry-Behandlingen Samt Det Vanntette Og Pustende 20D Nanoshell-Nylonmaterialet Beskytter Dunet Mot Fuktighet Utenfra Og Kondens Fra Innsiden Av Soveposen. Ultra-Dry Dun Beholder Over 60 % Mer Loft Og Absorberer 30 % Mindre Fuktighet Enn Ubehandlet Dun Og Torker 60 % Raskere.

For Backcountry -Entusiaster Som Ikke Er Sa Begeistret For En Begrenset Sovepose, Tilbyr De Tilpassbare Cinder Quilts Med Sine Flere Konfigurasjonsalternativer Allsidighet For Forskjellige Vaerforhold.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-84563 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitcinder Cd1 Integrert Dunete Regelmessig Gra”

There are no reviews yet.