-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitcomfort Light Isolert Luftmatte Stor Dame Turkis


51,60 86,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Comfort Light Isolert Luftmatte Stor Dame Turkis(Carribean)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Comfort Light Range Har En Dobbeltlagskonstruksjon I Overkroppsomradet For Maksimal Komfort Og Isolasjon Og En Enkeltlagskonstruksjon I Hode- Og Fotomradet Hvor Mindre Trykk Utoves Pa Matten.

Luftfjaerede Celler
Luftfjaerede Celler Er Kjerneteknologien I Sea To Summit Sovematteomradet. I Stedet For En Typisk Skilleveggskonstruksjon, Er Sea To Summit Sovematter Utstyrt Med En Punktsveiset Konstruksjon Av Sammenkoblede Kamre Som Danner En Matrise Med Stort Omrade. Disse Kamrene Kalles «Air Sprung Cells». De Fungerer Som Lommefjaermadrasser Hvor Hvert Kammer Deformeres Uavhengig, Slik At Madrassen Kan Tilpasse Seg Kroppens Form. Denne Konstruksjonen Gjor At Mattene Er Mykere Og Mer Komfortable, Gir Et Storre Kroppskontaktareal Og Balansert Trykkfordeling.

Exkin Platinum
Exkin Platinum Er Et Superlett, Lydlost Materiale Med En Tynn Metalloverflate. Exkin Platinum Thermal Technology Reflekterer Varmestraling Tilbake Til Brukeren.

Thermolite
Termolittisolasjon, Designet For Optimal Ytelse, Er Laget Av Spesielle Fibre Som Gir En Hoy Clo-Verdi Ved Lav Vekt. Thermolite Hl-1 High Loft Isolasjon Er En Tekstilfiberfylling Av Unike 3D-Frills Med Solide Og Hule Kjernefibre Som Kombinerer Enestaende, Lett Varme Med Utmerket Holdbarhet. Thermolite-Isolasjonen Sprer Seg I Lufthoppcellene For A Forhindre Konveksjonstap Fra Den Varme Kroppen Til Gulvet. For A Oppna Best Mulig Effekt Brukes En Kombinasjon Av Exkin Platinum Og Thermolite I Alle Versjoner Av De Isolerte Sovemattene.

Ekstrudering Tpu Laminering
Tpu-Belegget Pafores Pa En Spesiell Mate Som Tidligere Ble Brukt Utelukkende I Medisin Og Luftfartsindustri. I Tillegg Ble En Antimikrobiell Behandling Integrert I Tpu For A Forhindre Mugg Inne I Matten.

40D Nylon
Et 40D Ripstop Nylonmateriale Er Utviklet For Overflatene Pa Mattene, Som Gir Den Ideelle Blandingen Av Vekt Og Holdbarhet. Lys, Hvit Tpu Er Festet Pa Innsiden, Noe Som Gjor Materialet Lufttett Og Sveisbart. En Tynn Pu-Film Pafores Pa Utsiden For A Gjore Overflaten Sklisikker, For A Beskytte Den Mot Klemming Og For A Gjore Reparasjoner Med Selvklebende Flekker Lettere.

Multifunksjonsventil
Sea To Summit Har Utviklet En Multifunksjonell Ventil For A Lette Inflasjon Og Deflasjon. Dette Er En Enkelt Ventil Som Kan Brukes Pa Tre Forskjellige Mater. Gjennom Den Forste Store Apningen Kan Matten Blases Opp Raskt Uten A La Luft Slippe Ut. Ved A Trykke Fingeren Mot Apningen, Slipper Den Litt Luft Ut Slik At Du Kan Justere Trykket Pa Matten. Hvis Du Apner Begge Ventilapningene Oppa Hverandre, Kan Du La All Luft Slippe Ut Samtidig, Noe Som Gjor Den Daglige Kampen For A Pakke Matten Enda Enklere. Begge Ventilapningene Er Tydelig Merket Slik At De Ikke Kan Forveksles.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-89567 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitcomfort Light Isolert Luftmatte Stor Dame Turkis”

There are no reviews yet.