-40%
,

Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitaltitude At Ii Sovepose Regelmessig Dame Turkis


50,40 84,00

Compare

Beskrivelse

Sea To Summit Altitude At Ii Sovepose Regelmessig Dame Turkis(Ocean/Arctic)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Konstruert For Kvinner For A Gi Ekstra Varme Der Det Trengs, Vaer Forberedt Pa Det Uforutsigbare Med De Tilpassbare Altitude Series -Posene.

Altitude Series-Soveposene Har Den Perfekte Ryggsekken Mellom Komfort Og Vekt, Og Har Mer Plass Enn Tradisjonelle Mummiposer, Men Gir Deg Likevel Den Termiske Effektiviteten Du Trenger Nar Du Utforsker Over Tregrensen.

Free-Flow Trippel Glidelasdesign Sikrer At Soveposen Din Beholder Maksimal Varme Og Effektivitet Nar Det Trengs Og Flere Ventilasjonsalternativer Nar Den Ikke Er Det. Den Halve Glidelasen Pa Venstre Side Av Posen Gir Bevegelsesfrihet For Begge Armer, Ekstra Ventilasjon Og Betyr Ogsa At Den Ovre Tredjedelen Av Posen Kan Brettes Ned Som En Mini -Dyne. Hel Lengde, Toveis Glidelas Pa Hoyre Side Og Separat Fotglidelas Forvandler Posen Til En Full Dyne For Nar Kvikksolvet Klatrer Hoyere Enn Forventet.

Hvis Det Er Varme Du Er Ute Etter, Lukk Alle Glidelasene, Trekk I Snorlasene For A Dra Alt Inn Og Slapp Av I Luksurios Komfort. Den Sjenerose Tildelingen Av 750+ Loft Down Av Hoy Kvalitet Sikrer God Isolasjon, Mens De Store Trekkrorene Forhindrer Kroppsvarmen Din. Den Paneliserte Fotboksen Og Den Tredimensjonale Hetten Sorger For At Du Ikke Komprimerer Dunet Nar Du Prover A Holde Deg Varm. Altitude Har Ogsa Ekstra Dun Generelt Og Thermolite -Paneler Under Fotomradet, For A Holde Haelene Og Anklene Varmere.

Vertikale Ledeplater Over Brystseksjonen Sikrer At Dunisoleringen Ikke Kan Migrere Eller Skifte Til Utsiden Av Posen Under Sovn, Noe Som Skaper Kalde Flekker. En Sideblokkbaffelkonstruksjon Opprettholder Fyllingsforholdet 60/40, Og Holder Mer Nede Pa Toppen Av Posen For Maksimal Isolasjon.

Den Avsmalnende Rektangulaere Designen Gir Deg Ekstra Vrimlerom Inne I Posen, Perfekt For En Side- Eller Rastlos Sovende Og Et Alternativ Hvis Du Synes En Tradisjonell Mumieform Er For Innsnevrende. Kvinnens Spesifikke Passform Er Bredere I Hoften Og Smalere Ved Skulderen Og Kommer I To Lengder.

Produktnummer: Friluftsliv-Sea-to-Summit---Sea-To-Summi-88619 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Sea to Summit | Sea To Summitaltitude At Ii Sovepose Regelmessig Dame Turkis”

There are no reviews yet.