-40%
,

Friluftsliv Gregory | Gregoryparagon 48 Ryggsekk Herre Svart


55,20 92,00

Compare

Beskrivelse

Gregory Paragon 48 Ryggsekk Herre Svart(Basalt Black)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Paragon Har Et Innovativt Hybridopphengssystem Som Pa En Smart Mate Kombinerer Et Frittflytende System For Korsryggen Med Et Pustende Polstringssystem Pa Den Ovre Delen Av Ryggen. Denne Unike Tilnaermingen Kombinerer Det Beste Fra To Verdener – Et Superkomfortabelt Vuggesystem For Korsryggen Med Gregorys Patentsokte Freefloat-Hoftebelte Og En Tettsittende Ovre Ryggplate Som Sparer Energi Ved A Legge Mesteparten Av Sekkens Vekt Mot Ryggen. Paragon Har Mange Funksjoner, Men Er Likevel Lett Og Fokusert Pa Funksjoner, Inkludert Tilgang I Full Lengde Med Sidelasting, Og Vil Gjore De Neste Dagene Pa Tur Til En Drom.

Ryggpanel I 3D-Skum
To Lag Perforert Skum Gir Den Perfekte Balansen Mellom Stotte Og Komfort.

Omkretsramme
Perimeterrammen I Lettmetall I Kombinasjon Med Tverrstiveren I Glassfiber Holder Vekten Naer Ryggen, Og Freefloat-Fjaeringen Er Godt Forbundet.

Justerbart 3D-Komfortvektbelte
Paragon-Hoftebeltet Og Maven Er En Videreutvikling Av Gregorys Precurve 3D-Hoftebelte Som Du Finner Pa De Prisbelonte Baltoro- Og Deva-Ryggsekkene, Og Har En 3D-Skumkonstruksjon Som Gir En Kroppsnaer Komfort Uten Varmepunkter. Ved A Integrere Hoftebeltet Direkte I Den Opphengte Korsryggstotten I Korsryggen Kan Vi Skape En Ultramyk, Ventilert Komfortvugge Som Omslutter Korsryggen Og Tilpasser Seg Hoftene For Perfekt Passform.

Geometri For Menn Og Kvinner
I Trad Med Gregorys Satsing Pa Kjonnsspesifikk Design Har Paragon Og Maven Tilpassede Skulderstropper For Kvinner Og Menn.
Kvinner Og Menn. Vinkelen Og Formen Pa 3D-Komfortholderen Har Ogsa En Kjonnsspesifikk Utforming For A Maksimere Komforten Og Gi Et Jevnt Trykk Rundt Hoftene.

Freefloat
Det Nye Freefloat-Systemet Integrerer Den Justerbare Torsolengden I De Apne Bakpanelene. Det Er En Revolusjonerende Tilnaerming Til Et Ventilert Baeresystem, Og Gregory Kunne Ha Stoppet Der – Men Det Gjorde De Ikke. De Proprietaere Free Float Flex-Panelene Gjor At Hoftebeltet Kan Rotere Og Boye Seg I Takt Med Kroppens Naturlige Bevegelser. Dette Skaper En Flytende Folelse Pa Stien Og Gjor At Hoftebeltet Kan Plasseres Skansomt Og Komfortabelt Rundt Korsryggen Og Hoftene.

Produktnummer: Friluftsliv-Gregory---Gregoryparagon-48--60719 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Gregory | Gregoryparagon 48 Ryggsekk Herre Svart”

There are no reviews yet.