-40%
,

Friluftsliv Grüezi-Bag | Gruezi-Bagbiopod Wolle Survival Xxl Sovepose Bred Oliven


49,80 83,00

Compare

Beskrivelse

Gruezi-Bag Biopod Wolle Survival Xxl Sovepose Bred Oliven(Greenery)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Den Perfekte, Ekstra Brede Soveposen For Alle Som Liker A Sove Ute I Naturen Og Som Onsker A Motse Alle Motganger!

Biopod Wolle Survival Xxl Wide Er Fuktbestandig Og Kan Derfor Brukes Omtrent Hvor Som Helst. Ullfyllingen Fungerer Som Et Naturlig Klimaanlegg Og Sorger Dermed For Et Utmerket Soveklima. Det Forsterkede Ytre Skallet Beskytter Mot Smuss Og Fuktighet. Det Praktiske, Innovative Fotventilasjonssystemet Lar Deg Stikke Fottene Ut Av Soveposen Uten At De Trenger A Ligge Pa Skitten Mark. En Annen Liten, Men Smart Detalj Er Den Integrerte Putelommen. Bare Sett Inn En Fleecejakke, Sa Har Du En Sikker Pute Som Ikke Kan Skiftes.

Det Integrerte 3D-Myggnettet Gir Lonn For A Bli Forstyrret Av De Plagsomme Insektene: Nettet Spres Over Hodet Ved Hjelp Av To Sma Avrundede Buestenger Og Gir Deg Dermed Perfekt Beskyttelse Mot Disse Sma, Ubudne Gjestene. Nettet Kan Lagres I Den Praktiske Lommen Pa Sekken.

Overlevelsens Ytre Skall Er Spesielt Robust Og Elastisk Og Er Ogsa Utstyrt Med Gummihandtak Pa Undersiden. Dette Forhindrer Den Irriterende Vanen Med At Soveposen Glir Av Termomatten, Selv Pa Ujevnt Underlag.

Komforttemperaturomradet For En Sovepose Med Almwolle Av Lavalan, Dvs. Temperaturomradet Der Du Ikke Foler Kulde, Men Pa Den Annen Side Ikke Svetter, Er Enormt. Ull Har Ogsa Antibakterielle Egenskaper Og Er En Fornybar Og Biologisk Nedbrytbar Ressurs. Almwolle Av Lavalan Til Gruezi-Posen Kommer Utelukkende Fra Sauer Som Bor I Alpene.

Biopod Wolle Survival Xxl Wide Har Et Langt Og Bredt Snitt. Soveposen Pakker Seg Lett Og Liten. Den Perfekte Folgesvenn For Ditt Neste Eventyr.

Hvordan Almwolle Av Lavalan Fungerer
Kroppen Krever Mye Energi For A Regulere Temperaturen. Sauull Utligner Klimaet Og Tar Derfor Delvis Vare Pa Temperaturregulering.

Den Gjenvaerende Energien Kan Brukes Til A Hjelpe Kroppen Til A Komme Seg. Den Behandlede Almwolle Av Lavalan Som Brukes I Biopod-Soveposer Fungerer Som Et Naturlig Klimaanlegg: Kroppen Avgir Konstant Fuktighet. Men Nar Det Blir For Fuktig I Soveposen, Blir Kroppen Veldig Kald Og Det Er Ikke Lenger Mulig A Sove Godt. Ull Absorberer Fuktigheten Og Frigjor Den Utover. Det Gjor Det I Sma Mengder For A Forhindre Fordampningskjoling. Dette Regulerer Temperaturen I Soveposen, Holder Pa Varmen Eller Kjoler, For A Skape Behagelige Forhold For En Avslappende Sovn. Ull Gir Ogsa Varme Under Fuktige Forhold.

Gruezi-Vesken Bruker Ull Fra Sauer I Alpene Som Fylling For Produktserien Biopod. Holdbar, Naturlig, Biologisk Nedbrytbar Og Fornybar: Sauull, I Dette Tilfellet Spesiell Almwolle Av Lavalan, Kan Klippes Hvert Ar.

Produktnummer: Friluftsliv-GrüeziBag---GrueziBagbiopod-80731 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Grüezi-Bag | Gruezi-Bagbiopod Wolle Survival Xxl Sovepose Bred Oliven”

There are no reviews yet.