-40%
,

Friluftsliv Grüezi-Bag | Gruezi-Bagfeater – The Feet Heater Downwool Ekstra Veske Svart


46,20 77,00

Compare

Beskrivelse

Gruezi-Bag Feater – The Feet Heater Downwool Ekstra Veske Svart(Deep Forest)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Oppvarmbar Ekstrapose I Midjehoyde For En Ekstra Porsjon Varme I Sofaen Og Underveis. Den Oppvarmede, Midjehoye Ekstraposen, Som Passer I Enhver Sovepose Eller Hjemme I Sofaen, Garanterer Et Ekstremt Hoyt Isolasjonsniva. Feater Downwool Kan Enten Brukes Som En Kort/Brysthoy Sovepose Eller Plugges Inn I En Annen Sovepose Som Et Innlegg, Noe Som Oker Isolasjonen Betraktelig.
Dunullfyllet Er En Blanding Av Dun Og Ull, Noe Som Skaper Et Utmerket Sovemiljo. Dunet Gir En Behagelig Isolasjon, Mens Ullen Fungerer Som Et Naturlig Klimaanlegg.

Gruezi Bag Er Ansvarlig For Endene Og Sauene Som Produserer Isolasjonsmaterialene. Derfor Brukes Bare Ull Fra Alperegionen Og Rds-Sertifisert Dun. Det Innebygde Varmeelementet I Fotomradet Kan Gi Ekstra Varme. Det Kan Drives Via Et Usb-Grensesnitt Med En Vanlig Powerbank. Modulen Varmes Opp Til Maksimalt Ca. 45 °C For A Oppna Et Optimalt Sovemiljo. Den Skal Varmes Opp I Ca. 1/2 Time, Deretter Lagrer Soveposen Varmen Og Holder Seg Varm Hele Natten. Dynen Kan Vaskes Ved 30 °C.

For A Gjore Det Enda Mer Behagelig Bruker Gruezi Bag En Lett, Hudvennlig Og Svaert Pustende Nylon Pa Innsiden Og Utsiden. Dermed Foles Feater – The Feet Heater Downwool Myk Og Skansom Mot Huden. Passer Bade Utendors Og Hjemme.

Produktnummer: Friluftsliv-GrüeziBag---GrueziBagfeater-88737 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Grüezi-Bag | Gruezi-Bagfeater – The Feet Heater Downwool Ekstra Veske Svart”

There are no reviews yet.