-30%
,

Friluftsliv Grüezi-Bag | Gruezi-Baggrow Colorful Sovepose Barn Bla


31,10 44,40

Compare

Beskrivelse

Gruezi-Bag Grow Colorful Sovepose Barn Bla(Water)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Utendors Barnesovepose Av Hoy Kvalitet Som Vokser Sammen Med Barnet Ditt Og Holder Avkomene Varme. Det Rustfrie Ytre Materialet Garanterer Uforstyrret Sovn. Barna Dine Vil Glede Seg Over Designet Av Kids Grow Colourful I Lang Tid – En Toppgaranti For Fredelige Netter!
Den Viktigste Funksjonen Til Kids Grow Colourful Er Den Justerbare Fotboksen, Som Enkelt Kan Utvides Med Glidelas Hvis Avkommet Ditt Har Hatt En Vekstspurt. Sa Barna Vokser Fargerike Er Den Rette Soveposen For Barn I En Hoyde Fra 100 Til 165 Centimeter.

Videre Er Barna Vokse Fargerike Laget Av En Pustende Air-Fiber-3D Fiber Som Kan Absorbere En Enorm Mengde Luft, Noe Som Gir Et Ideelt Soveklima. Det Myke Indre Materialet Med Koselig Mikrofleece I Fotboksen Og En Floyelkrage Pa Den Justerbare Hetten Gir Kids Grow Colourful En Hoy Kosefaktor. Glidelasen Av Hoy Kvalitet Er Beskyttet Av En Polstret Dekkstripe, Slik At Her Ikke Kan Varme Komme Ut Og Barna Dine Blir Skikkelig Varme I Sovne. En Festestropp Pa Glidelasen Gjor Det Enkelt A Apne Og Lukke Soveposen Uten Fare For A Klemme Seg – Slik At De Sma Kan Gli Ut Av Seg Selv Hvis De Vil.

Kids Grow Colourful Kommer I En Stor Easy Stuff Bag, Der Soveposen Lett Kan Pakkes, Men Kan Komprimeres Til En Liten Pakningsstorrelse For Transport. Kids Grow Colourful Er Et Smart Alternativ – Det Vokser Med Barnet Ditt, Er Koselig, Mykt Og Varmt, De Sma Bobiler Vil Elske A Legge Seg!

Produktnummer: Friluftsliv-GrüeziBag---GrueziBaggrow-C-65738 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Grüezi-Bag | Gruezi-Baggrow Colorful Sovepose Barn Bla”

There are no reviews yet.