-40%
,

Friluftsliv Helinox | Helinoxincline Festival Stol Svart/Bla


57,00 95,00

Compare

Beskrivelse

Helinox Incline Festival Stol Svart/Bla(Black/Cyan Blue)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Helinox Incline Festival Chair Er Spesialdesignet For Festivaler, Men Kan Brukes Overalt Der Du Onsker A Sitte Lavt Og Komfortabelt Pa Ujevnt Underlag. Helinox Incline Festival Chair Gir God Stotte, Er Enkel A Pakke Sammen Og Baere, Og Har Et Unikt Justerbart Understell. Den Innovative Designen Gjor At Du Kan Skyve Bena Frem Og Tilbake For A Gjore Stolen Stabil Og Komfortabel Pa Skratt Underlag, Og Deretter Justere Sittevinkelen Slik At Du Kan Lene Deg Bakover Eller Sitte Rett Opp.

Bottesetet Gir God Stotte Og Er Laget Av Miljobevisst, Bluesign-Godkjent 600D Vevd Polyester Som Taler Mange Ars Sol, Regn Og Bruk. Rammen Er Sikker Og Stabil Og Er Laget Av Helinox’ Egenutviklede Dac-Aluminiumslegering Som Gir Et Enestaende Styrke/Vekt-Forhold. Stolen Kan Foldes Sammen Til En Liten Storrelse For Transport, Og Har En Stotdempende Konstruksjon Som Gjor Oppsettet Raskt, Enkelt Og Intuitivt.

Incline Festival Chair Taler Opptil 145 Kg Og Veier Bare 1,36 Kg. Nar Stolen Er Montert, Er Setet 55 X 54 X 51 Cm. Nar Stativet Og Setet Er Demontert, Kan Det Foldes Sammen Og Legges I Den Medfolgende 51 X 15 X 14 Cm Store Slyngevesken Med Plass Til Stolen Og Annet Festivalutstyr. Helinox Incline Festival Chair Gir Enestaende Komfort, Styrke Og Justeringsmuligheter, Og Er Valget For Festivalgjengere Som Onsker Et Stabilt, Baerbart Og Allsidig Sete Med Lav Rygg.

Produktnummer: Friluftsliv-Helinox---Helinoxincline-Fes-59801 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Helinox | Helinoxincline Festival Stol Svart/Bla”

There are no reviews yet.