-40%
,

Friluftsliv Rab | Rabsolar Ultra 1 Sovepose Lang Gra


50,40 84,00

Compare

Beskrivelse

Rab Solar Ultra 1 Sovepose Lang Gra(Granite)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Solar Ultra Er En Kombinasjon Av Tekniske Og Resirkulerte Materialer, Og Er Et Uttrykk For Rabs Onske Om A Utvikle Mer Baerekraftig Utstyr Med Hoy Ytelse. Solar Ultra 2 Er Hurtigtorkende, Lett Og Slitesterk, Har Varmereflekterende Tilt-Teknologi Og Gir Utmerket Termisk Ytelse Til Tross For Den Lave Vekten. Den Smale, Avsmalnende Mumieformen Gir Mindre Volum Og Vekt, Noe Som Er Ideelt For Raske Eventyr Med Sa Lite Utstyr Som Mulig Under Kalde Forhold.

Det Trelags Isolasjonsmaterialet Som Er Laget Av 100 % Resirkulert Stratus Eco, Er Ordnet I En Trekkspillform – Solar Ultra Etterligner Funksjonen Til Dun I En Lett, Fjaerfri Konstruksjon. Den Integrerte Tilt-Teknologien Reduserer Ikke Bare Varmetapet Med Opptil 15 %, Men Forbedrer Ogsa Isolasjonen Betydelig Uten At Det Gar Ut Over Soveposens Storrelse, Pusteevne Eller Vekt. Det Vatterte, Elastiske Foret Ligger Tettere Inntil Brukeren Med For Og Isolasjon, Slik At Kuldebroer Unngas. Det Isolerende Foret Er Stedvis Vattert Og Har Sa Fa Quiltesommer Som Mulig For A Redusere Risikoen For Kuldebroer.

Den Har En ¾ Lang Hovedglidelas Med Vindklaff I Hele Lengden For A Hindre At Kroppsvarmen Slipper Ut, Og En Justerbar, Lun Termokrage Som Kan Lukkes Med Glidelas Med Samme Funksjon. Med Sitt Slitesterke 20D Atmos-Skall Av Resirkulert Polyester Er Solar Ultra Den Ultimate Syntetiske Soveposen For Fjellturer Eller Sykkel- Og Ryggsekkturer Med Sa Lite Utstyr Som Mulig.

Produktnummer: Friluftsliv-Rab---Rabsolar-Ultra-1-Sovep-52828 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Rab | Rabsolar Ultra 1 Sovepose Lang Gra”

There are no reviews yet.