-40%
,

Friluftsliv Rejka | Rejkaantao Iii Light Hc Telt Gronn


52,80 88,00

Compare

Beskrivelse

Rejka Antao Iii Light Hc Telt Gronn(Emerald Green)

Antao Iii Light Hc Er Naermest Villaen Blant Trekkingtelt. Ryktene Sier At Det Har Blitt Brukt Som Campingtelt En Gang Eller To, Noe Som Ikke Er Overraskende Med Tanke Pa Storrelsen. Antao Iii Light Hc Er Riktignok Stort, Men Det Er Fortsatt Et Trekkingtelt Og Kan Ogsa Brukes Som Det.

Men Da Kan Det Virkelig Ta Poeng. Med En Innerteltlengde Pa 230 Cm Og En Bredde Pa 160 Cm Har Rejkas Lengste Tunneltelt Nok Plass Til Deg Og To Av Vennene Dine. Har Du Med Deg Sma Barn Pa Tur, Kan De Til Og Med Sove Staende Sammen Med Deg Med En Innertelthoyde Pa 110 Cm. I Tillegg Gir Den Nesten Enorme Vestibylen I Antao Iii Light Hc Nok Plass Til A Oppbevare All Bagasjen Din.

Rejkas 3-Personers Telt Har To Inn- Og Utganger, Og Takket Vaere De Fargede Stengene, De Markerte Stangkanalene Og Det Opphengte Innerteltet Er Det Raskt A Sette Opp Og Demontere. Antao Iii Light Hc Viser At Storrelsen Ikke Nodvendigvis Trenger A Gjenspeiles I Vekten. «Teltgiganten» Veier Bare 3,2 Kg Pa Vekta, Og Disse Er Likevel Ekstremt Kompakt Pakket.

Dette Gjor At 3-Personers Teltet Finner Sin Plass I Nesten Enhver Tursekk. Sa Hvis Du Vil Dele Friluftslivet Ditt Med Flere Personer Eller Bare Trenger Vanvittig Mye Plass For Deg Selv, Gjor Du Alt Riktig Med Antao Iii Light Hc. Det Har Aldri Vaert Enklere A Ta Med Seg En Villa Pa Tur.

Rejka Legger Stor Vekt Pa Holdbarhet Og Den Baerekraften Som Folger Med. Derfor Jobber Rejka I Light-Serien Med Robust 40D-Stoff, Som Er Svaert Rivefast Pa Grunn Av Silikonbelegget Med Nesten 8 Kg Og Tilbyr En Reserve, Som I Ekstreme Tilfeller Kan Vaere Avgjorende For Om Turen Mislykkes Eller Lykkes. Hos Rejka Finner Du Derfor Aldri De Letteste Teltene Pa Markedet, Men Absolutt De Som Scorer Pa Komfort, Palitelighet Og Holdbarhet.

Produktnummer: Friluftsliv-Rejka---Rejkaantao-Iii-Light-54840 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Rejka | Rejkaantao Iii Light Hc Telt Gronn”

There are no reviews yet.