-30%
,

Friluftsliv Rejka | Rejkahamra Light Hc Bakkebeskyttelse Gronn


28,50 40,77

Compare

Beskrivelse

Rejka Hamra Light Hc Bakkebeskyttelse Gronn(Emerald Green)

Hva Er Det Mest Irriterende Med A Vaere Pa Tur, Bortsett Fra Darlig Vaer? Nettopp Det A Matte Skifte I Et Lite Telt. Med De Vate Klaerne Rett Inn I Den Lille Sovekabinen For A Matte Odelegge Den Gode Stemningen Med En Gang. Med Rejkas Hamra Light Hc Slipper Du Dette Problemet. Takket Vaere De To Ryggstengene Har Du Et Stort Vindfang Her, Og Det Svaert Romslige Innerteltet Gir Deg Ogsa Utrolig Mye Plass. Her Kan Du Kle Om Komfortabelt, Oppbevare Utstyret Ditt Tort I Vestibylen Eller Til Og Med Sette Opp Et Feltkjokken. Vestibylen Er Superventilert Og Gir Deg, Hvis Det Skulle Vaere Nodvendig Og Selvfolgelig Med Passende Forsiktighet, En God Mulighet Til A Lage Mat. I Tillegg Til Den Store Vestibylen Har Det Romslige Hamra Light Hc Plass Til 2 Personer I Innerteltet.

Kuppelteltet Er Raskt Satt Opp Og Holder Deg Helt Torr Selv I Regn Og Sno. Dermed Kan Du Raskt Trekke Deg Tilbake I Det Beskyttende Teltet Selv I Overraskende Regnvaer, Uten A Matte Kaste Bort Mye Tid Pa Komplisert Teltoppsett, For Stengene Er Allerede Satt Sammen, Med Unntak Av De To Mone-Stolpene. Hamra Light Hc Er Like Raskt A Pakke Sammen, Og Den Kompakte Pakkestorrelsen Og Den Lave Vekten Gjor At Du Ikke Trenger A Bruke For Mye Tid Pa Turen.

Sa Hvis Du Er Pa Utkikk Etter Et Lett Og Slitesterkt 2-3-Personers Telt Med God Plass Og Stor Vestibyle, Bor Du Ta En Naermere Titt Pa Hamra Light Hc, Eller Enda Bedre, Bare Prove Det. Du Vil Bli Overrasket Over Hvor Mye Plass Du Far I Ditt Nye Utendors Hjem.

Rejka Legger Stor Vekt Pa Holdbarhet Og Baerekraft. Derfor Jobber Rejka I Light-Serien Med Robust 40D-Stoff, Som Er Svaert Rivefast Pa Grunn Av Silikonbelegget Med Nesten 8 Kg Og Tilbyr En Reserve Som Kan Vaere Avgjorende I Ekstreme Tilfeller Av En Mislykket Eller Vellykket Tur. Hos Rejka Finner Du Derfor Aldri De Letteste Teltene Pa Markedet, Men Absolutt De Som Scorer Pa Komfort, Palitelighet Og Holdbarhet.

Produktnummer: Friluftsliv-Rejka---Rejkahamra-Light-Hc--62841 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Rejka | Rejkahamra Light Hc Bakkebeskyttelse Gronn”

There are no reviews yet.