-40%
,

Friluftsliv Rab | Rabexpedition 1000 Sovepose Rod


47,40 79,00

Compare

Beskrivelse

Rab Expedition 1000 Sovepose Rod(Summit Red)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Soveposene I Expedition-Serien Er De Varmeste Soveposene I Rab-Serien Og Er Utviklet For Bruk Pa Ekspedisjoner Til 8000-Meterstopper Og I Polare Omgivelser.

Med 1000 G 850Fp-Dun Av Hoyeste Kvalitet Er Expedition 1000 Designet For A Gi Varme Og Beskyttelse I Temperaturer Helt Ned Til -30 °C. Expedition 1000 Er Spesialdesignet For Ekspedisjonsbruk Og Er Litt Overdimensjonert For A Fa Plass Til Storre Expedition-Klaer, Og Har En Kombinasjon Av Pertex Inner- Og Ytterstoff Av Hoy Kvalitet.

Blant De Viktigste Tekniske Egenskapene Er Vannavstotende For I Hode- Og Fotpartiene For A Hindre Vanninntrengning, Langsgaende Baffler For A Minimere Dunvandring Og En Ansiktsbaffel For Bedre Bruk Med Hette. Soveposene I Expedition-Serien Fylles For Hand I Derbyshire I Storbritannia.

Pertex Quantum
Pertex Quantum Er Laget Av Utrolig Fint Garn For A Skape Et Svaert Lett, Men Likevel Sterkt Og Slitesterkt Stoff. Mykheten Gjor Det Mulig A Bruke Dun Eller Syntetisk Fiberisolasjon Med Hoy Bulk.

Pertex Quantum Pro
Et Slitesterkt, Lett Og Vannavstotende Stoff Som Oppmuntrer Dunet Til A Fylle Sin Fulle Fylde. Det Kan Pakkes Sammen, Puster Og Beskytter, Og Er Ideelt For Bruk I Skiftende Fjellforhold.

Produktnummer: Friluftsliv-Rab---Rabexpedition-1000-Sov-49907 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Rab | Rabexpedition 1000 Sovepose Rod”

There are no reviews yet.