-40%
,

Friluftsliv Rab | Rabmythic 600 Sovepose Venstre Glidelas Gra


55,20 92,00

Compare

Beskrivelse

Rab Mythic 600 Sovepose Venstre Glidelas Gra(Cloud)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Mythic-Modellene Handler Om A Holde Vekten Pa Et Minimum. Mythic 400 Er En Ekstremt Lett 3-Sesongs Sovepose. Denne Soveposen Horer Hjemme I Hoyfjellet Og Er Ideell For Lange Alpine Turer, Flerdagers Klatreturer, Trekking Eller Bikepacking.

Soveposen Veier Bare 885 G Og Inneholder 600 G 900 Cuin Gasedun. Designet Med Fiskebeinsformede Kamre Stabiliserer Dunet, Optimaliserer Kroppsvarmen Og Krever Mindre Materiale Enn Tradisjonelle Horisontale Kamre. Ytterstoffet Er Laget Av Vart Egenutviklede Vind- Og Vannavstotende Atmos-Materiale. Med Bare 7D Og Integrert Ripstop Er Soveposen Ultralett Og Svaert Slitesterk. Den Har En Slank Mumieform, Nesten Ingen Bulk, Lette Glidelaser Og Glidelastrekkere. Den Leveres Med En Lett, Vanntett Kompresjonspose Med Rulleapning Som Beskytter Mot Vaer Og Vind, Og Kan Komprimeres Til En Liten Pakkstorrelse Nar Du Er Pa Farten.

Den Trapesformede Boxwall-Konstruksjonen Gjor At Dunen Kan Puste Seg Helt Ut. Det Betyr At Kuldebroer Praktisk Talt Ikke Har Noen Sjanse, Og Varmen Maksimeres. Den Har Ogsa En Breddejusterbar Varmekrage Og Et Vindavvisende Kammer Langs Glidelasen, Som Begge Bidrar Til A Hindre At Varmen Slipper Ut. Alle Dunsoveposene Vare Fylles For Hand I Storbritannia, Og Dunet Komprimeres I Utgangspunktet Ikke For Bruk, Slik At Dunets Fylde Og Varme Bevares.

Produktnummer: Friluftsliv-Rab---Rabmythic-600-Sovepose-61911 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Rab | Rabmythic 600 Sovepose Venstre Glidelas Gra”

There are no reviews yet.