-40%
,

Friluftsliv High Peak | High Peaknevada 2.0 Telt Gra


55,20 92,00

Compare

Beskrivelse

High Peak Nevada 2.0 Telt Gra(Nimbus Grey)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Nevada 2.0 Har Plass Til 2 Personer. Teltet Er Raskt Og Enkelt A Sette Opp, Ideelt For Helgeturer. Kuppelteltet Er Utstyrt Med Et Aluminiumsbelegg. Belegget Styrker Duken, Er Varmereduserende Med Opptil 17 % Og Har Solbeskyttelsesfaktor 80 (Uv-Standard 801).

Verandaen Har Oppbevaringsplass Og Holder Regnet Ute Av Innerteltet Selv I Kraftig Regnvaer. Den Stilige Inngangsdoren Er Enkel A Rulle Sammen Og Feste Pa Siden. Krystallklare Vinduer Lyser Opp Vestibyleomradet. To Ventilasjonsapninger For All Slags Vaer Sorger For Kontinuerlig Luftgjennomstromning. Hold Ventilasjonen Alltid Apen For Full Funksjon. Skumringsgronn, Synlig Tape Rundt Det Nederste Overseilet Og Bardunene. Fargematchende Gronne Stenger. Slitesterke Og Sterke 5 Mm Stalplugger Som Fungerer Pa Harde Campingplasser, Og Sommene Er Teipforseglet Og Vanntette.

Det Morklagte Innerteltet Holder Lyset Ute For De Som Star Sent Opp, Med Vario Vent Control System. Nettingdelen Holder Insekter Ute Av Innerteltet. Innvendig Glidelasklaff Som Er Enkel A Justere Og Kan Pakkes Ned I Den Praktiske Oppbevaringslommen. To Permanente Nettingpaneler Pa Toppen For Bedre Ventilasjon. Godt Synlige, Gronne Glidelaser. Lampeholder Og Organiseringslommer.

Produktnummer: Friluftsliv-High-Peak---High-Peaknevada--51929 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv High Peak | High Peaknevada 2.0 Telt Gra”

There are no reviews yet.