-40%
,

Friluftsliv Mountain Equipment | Mountain Equipmentfireflash Sovepose Lang Bla


55,20 92,00

Compare

Beskrivelse

Mountain Equipment Fireflash Sovepose Lang Bla(Ombre Blue)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Den Varmeste Av Mountain Equipments Letteste Sekker. Med 900 Fill Power-Dun Av Svaert Hoy Kvalitet Og Optimalisert Passform Er Dette Det Perfekte Valget For Deg Som Vil Ga Fort Og Lett I Fjellet.

Mountain Equipments Extreme Light-Serie Av Soveposer Har Blitt Det Foretrukne Valget For Dem Som Er Pa Jakt Etter En Svaert Lett Sovepose Med Et Rykte For Enestaende Ytelse Og Palitelig Varme. Na Kan De Skryte Av Uovertruffen Luftighet Takket Vaere Bruken Av 900 Fillpower Gasedun Og En Helt Ny Alpine 2.0 Fit-Blokk, Og Hver Av «Fire»-Posene Har En Ultrapremium-Folelse Som Kan Utmerke Seg I Nesten Alle Miljoer Og For Nesten Alle Brukere.

Dun Codex
Mountain Equipments Down Codex Kontrollerer Og Reduserer Risikoen I Dunforsyningskjeden For A Oppfylle De Hoye Dyrevelferds- Og Kvalitetsstandardene. Malet Var Ogsa A Presentere Kompleksiteten I Dunforsyningskjeden Pa En Forstaelig Og Fremfor Alt Transparent Mate.

Plasma
Et Av De Letteste Dunsikre Stoffene I Verden. Perfekt For Alpinister Og Backpackere Som Er Opptatt Av Vekt. Til Tross For At Stoffet Bare Veier 26 G/M2, Har Det En Eksepsjonell Rivestyrke Og Gir Trygghet Pa Lengre Turer.

Produktnummer: Friluftsliv-Mountain-Equipment---Mountai-781364 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Mountain Equipment | Mountain Equipmentfireflash Sovepose Lang Bla”

There are no reviews yet.