-40%
,

Friluftsliv Mountain Equipment | Mountain Equipmentnova Ii Sovepose Vanlig Svart


54,60 91,00

Compare

Beskrivelse

Mountain Equipment Nova Ii Sovepose Vanlig Svart(Cosmos/Blaze)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

En Lett, Romslig Og Komfortabel Veske Som Beholder Den Lave Vekten Og Komprimerbarheten Som Kreves For Ryggsekk Mens Du Bruker Innovativ Konstruksjon For A Maksimere Varmen.

Helium 20
Med En Vekt Pa Bare 38 G / M² Bruker Helium 20 Garn For 20 Denier For A Lage Et Stoff Som Er Komprimerbart, Robust Og Ekstremt Behagelig. Den Tettvevde Konstruksjonen Sikrer Maksimal Dun Tetthet, Vindmotstand Og Motstand Mot Varmetap. Den Nye Helium 20 Gir En Bedre Handfolelse Enn Tidligere Heliumstoffer Og Redusert Somglidning, Noe Som Resulterer I Enda Lengre Holdbarhet Enn Det Forrige Stoffet.

Lodelas Lukking
Mountain Equipment’S Helt Nye Lode Lock-System Med Sin Lave Profil Automatisk Lokaliseringslukning Kombinerer Alle Fordelene Med Et Magnetisk Feste Med En Mekanisk Las. Gjengivelsen Av Den Tradisjonelle Trykknappen I Kragen Er Praktisk Talt Foreldet, Og Den Enehands Hurtigutlosingslukningen Bruker To Fengslede Indre Magneter For A Trekke Sammen Lasemekanismen Og Sikre At Den Ikke Kan Apnes Ved Et Uhell Nar Den Er Tilkoblet. Resultatet Er En Isolert Krage Som Er Mer Effektiv Og Lettere A Betjene.

Polarloft
Syntetisk Isolasjon Som Gir Et Utmerket Forhold Mellom Varme Og Vekt Og Liten Pakningsstorrelse.

Produktnummer: Friluftsliv-Mountain-Equipment---Mountai-801438 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Mountain Equipment | Mountain Equipmentnova Ii Sovepose Vanlig Svart”

There are no reviews yet.