-40%
,

Friluftsliv Mountain Equipment | Mountain Equipmentolympus 450 Sovepose Lang Dame Rod


56,40 94,00

Compare

Beskrivelse

Mountain Equipment Olympus 450 Sovepose Lang Dame Rod(Rhubarb)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Olympus Er En Utmerket Dunfylt Sovepose For Dem Som Skal Ut I Fjellet For Forste Gang, Og Som Har Et Mer Beskjedent Budsjett. Den Har Et Gjennomtenkt Og Overbevisende Utstyrssett Som Inkluderer Codex-Godkjent Dun Og Pfc-Frie Tekstiler. Denne Soveposen Er Mindre, Veier Mindre Og Holder Sannsynligvis Mye Lenger Enn Nesten Alle Sammenlignbare Syntetiske Soveposer, Og Er En Ideell Sovepose For Var, Sommer Og Tidlig Host.

En Perfekt Forste Dunpose Som Er Ideell For Camping- Og Backpackingturer I De Varmeste Manedene, Samtidig Som Den Isolerer Godt Nok Til De Kjoligere Nettene Sent Pa Varen Og Tidlig Pa Hosten.

Helium 30
Helium 30 Med Bare 30 G/M² Kombinerer Fint Garn Med En Tett Vevstruktur. Resultatet Er Et Materiale Som Er Usedvanlig Lett, Komprimerbart Og Pustende. Den Tettvevde Konstruksjonen Gjor Det Duntett, Vindtett Og Reduserer Varmetapet.

Dun Codex
Mountain Equipments Down Codex Kontrollerer Og Reduserer Risikoen I Leverandorkjeden For Dun For A Oppfylle De Hoye Kravene Til Dyrevelferd Og Kvalitet. Malet Var Ogsa A Presentere Kompleksiteten I Dunforsyningskjeden Pa En Forstaelig Og Fremfor Alt Transparent Mate.

Fair Wear
Sammen Med Fair Wear Foundation (Fwf) Arbeider Mountain Equipment For Rettferdige Arbeidsforhold Over Hele Verden.

Produktnummer: Friluftsliv-Mountain-Equipment---Mountai-851446 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Mountain Equipment | Mountain Equipmentolympus 450 Sovepose Lang Dame Rod”

There are no reviews yet.