-40%
,

Friluftsliv MSR | Msrfreelite 2 V3 Telt Beige/Rod


54,00 90,00

Compare

Beskrivelse

Msr Freelite 2 V3 Telt Beige/Rod(Saraha)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Gjor Sekken Lettere Uten At Det Gar Pa Bekostning Av Teltplassen Med Det Ultralette, Delvis Frittstaende Freelite 2, Som Er Designet For Deg Som Onsker A Fa Mest Mulig Ut Av Tre-Sesongseventyrene Dine Uten A Bli Tynget Ned Av Utstyret.

Innsiden
Freelite 2 Er 226 G Lettere Enn Det Forrige Freelite-Teltet, Men Har Fortsatt Et Rektangulaert Gulv (Ingen Avsmalnende Fot Som De Fleste Andre Telt) Og En Takhoyde Pa 1,00 M, 3 Cm Mer Enn Tidligere. Teltkroppen I Micromesh Gir Utmerket Ventilasjon (Og Stjernekikking) Og Har Et Vanntett Badekarlignende Gulv Som Beskytter Mot Vaer Og Vind. Teltets To Dorer Uten Kurver Gjor At Du Slipper A Krype Over Teltpartneren Din Midt Pa Natten, Og De Har Glidelaser Som Er Enkle A Bruke Med En Hand. De Lukkes Ogsa Med En Glidelas, Slik At Du Alltid Vet Hvor Du Skal Apne Doren, Selv I Morket. Nye Teknologivennlige Lommer Har Kabelapninger I Hjornene For Hodetelefon- Og Ladekabler. Lommene Pa Taket Er Perfekte For Hodelykter, Solbriller Og Andre Gjenstander Som Er Lett Tilgjengelige.

Utsiden
Freelites Semi-Frittstaende Design Gjor Det Enkelt Og Raskt A Sette Opp Teltet. Supersterke Dac Nfl-Teltstenger, Et Vanntett Durashield-Belegg Og Teipede Sommer Holder Vaeret Der Det Horer Hjemme – Pa Utsiden. Det Utskjaerbare Regnteltet Sparer Vekt Og Har Store Vestibuler For Oppbevaring Av Utstyr Du Ikke Vil Ha Inne. Vestibydorene, Som Er Enkle A Ta Inn Og Ut, Har Staydry-Regnrenner Som Hindrer Vannet I A Dryppe Ned Pa Deg Og Utstyret Ditt.

Poenget Pa Bunnlinjen
Hvis Du Og Turkameraten Din (To- Eller Firbeint) Onsker Komfort I Leiren Etter A Ha Tilbakelagt Mange Kilometer Med Ultralett Sekk, Gir Den Delvis Frittstaende Freelite Den Plassen Og De Funksjonene Dere Trenger, Til En Vekt Dere Ikke Engang Vil Legge Merke Til.

Produktnummer: Friluftsliv-MSR---Msrfreelite-2-V3-Telt--481554 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv MSR | Msrfreelite 2 V3 Telt Beige/Rod”

There are no reviews yet.