-40%
,

Friluftsliv MSR | Msrfreelite 3 V3 Telt Beige/Rod


52,80 88,00

Compare

Beskrivelse

Msr Freelite 3 V3 Telt Beige/Rod(Sahara)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Ryggsekkgrupper Som Onsker A Dele Pa En Lett Last, Vil Elske 3-Personers Freelite, Et Ultralett Og Romslig 3-Sesongers Ly Som Nesten Forsvinner Mellom Tre Sekker.

Innvendig
Selv Med En Generos Takhoyde Pa 1,09 M (43 Tommer), 5 Cm Mer Enn I Den Forrige Versjonen, Og Et Ekte Rektangulaert Gulv (Ingen Avsmalnende Fot Som I De Fleste Andre Telt), Er Freelite Na 255 G Lettere. Teltkroppen I Micromesh Gir Utmerket Ventilasjon (Og Stjernekikking) Og Har Et Vanntett Badekarlignende Gulv Som Beskytter Mot Vaer Og Vind. Teltdorene, Som Er Utstyrt Med Glidelaser Som Er Enkle A Betjene Med En Hand, Har To Dorer Uten Kurver, Slik At Du Slipper A Krype Over Teltpartneren Din Midt Pa Natten. De Lukkes Ogsa Med En Glidelas, Slik At Du Alltid Vet Hvor Du Skal Apne Doren, Selv I Morket. Nye Teknologivennlige Lommer Har Kabelapninger I Hjornene For Hodetelefon- Og Ladekabler. Lommene Pa Taket Er Perfekte For Hodelykter, Solbriller Og Andre Gjenstander Som Er Lett Tilgjengelige.

Utsiden
Freelite Har En Semi-Frittstaende Design Som Gjor Det Enkelt Og Raskt A Sette Opp. Supersterke Dac Nfl-Teltstenger, Et Vanntett Durashield-Belegg Og Teipede Sommer Holder Vaeret Der Det Horer Hjemme – Pa Utsiden. Det Utskjaerbare Regnteltet Sparer Vekt Og Har Store Vestibuler For Oppbevaring Av Utstyr Du Ikke Vil Ha Inne. Vestibydorene, Som Er Enkle A Ta Inn Og Ut, Har Staydry-Regnrenner Som Hindrer Vannet I A Dryppe Ned Pa Deg Og Utstyret Ditt.

Bunnlinjen
Den Delvis Frittstaende Freelite Gir Ryggsekkturtrioen Din Den Leirkomforten Du Trenger Etter En Lang Dag Pa Tur, Uten At Du Legger Merke Til Vekten.

Produktnummer: Friluftsliv-MSR---Msrfreelite-3-V3-Telt--481556 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv MSR | Msrfreelite 3 V3 Telt Beige/Rod”

There are no reviews yet.