-40%
,

Friluftsliv Nordisk | Nordiskvoss Tech Presenning Bla


51,00 85,00

Compare

Beskrivelse

Nordisk Voss Tech Presenning Bla(Dark Moss)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Nordisk Liker A Kalle Voss Tech For Den Sveitsiske Armekniven Blant Lyene. Dette Er Den Nye Og Forbedrede Versjonen Av Var Innovative Multifunksjonelle Presenning, Designet For A Dekke Alle Grunnleggende Behov Pa En Utendorsreise; Telt, Hengekoye, Bare, Poncho Eller Som En Vanlig Presenning I Ulike Oppsett. Rett Og Slett Et Must For Alle Ekte Friluftsmennesker.

De To Medfolgende Hengekoyeslyngene Gjor Oppsettet Raskt Og Enkelt, Og Med De Medfolgende Karabinkrokene Har Du Alt Du Trenger For Et Utall Forskjellige Oppsett.

I Tillegg Til Det Nye Tilbehoret Omfatter De Viktigste Oppdateringene Av Voss Tech En Integrert Poncho-Hette Som Fungerer Som En Sidelomme Nar Den Er Stukket Bort, Og Et Genialt System For Konvertering Til Hengekoye, Der Du Ganske Enkelt Trekker I Hjornebandene For A Fa En Perfekt Balansert Hengekoye. Og Sa Er Det Bare A Brette Over Den Andre Delen Av Presenningen For A Lage Et Tak Som Er Stort Nok Til A Beskytte Deg Mot Vaer Og Vind Mens Du Hviler. Det Folger Ogsa Med Ekstra Trekkslynger For A Fa En Flott Hengekoye I To Lag.

I En Nodsituasjon Kan Du Bruke Voss Tech Som Nodbare Med Seks Baerehandtak Og En Lastekapasitet Pa Minst 500 Kg. Hvis Du Blir Overrasket Av En Storm, Kan Voss Tech Forvandles Til Et Minitelt Med Glidelas I Lopet Av Sekunder Ved Hjelp Av En Spaserstokk Eller En Gren Fra Bakken Og Fire Plugger.

Voss Tech Si Er Lett, Slitesterkt, Laget Av Slitesterk Rip-Stop-Nylon Og Gir Uendelige Muligheter For Oppsett Takket Vaere De Mange Stroppene Som Er Utstyrt Med Nordisk Helmet Slide. Ikke Bare Vil Den Fa Deg Til A Se Ut Og Fole Deg Som Kongen Av Friluftsliv, Den Er Ogsa En Universallosning For Alle Onsker Og Situasjoner Du Matte Komme Over I Naturen.

Produktnummer: Friluftsliv-Nordisk---Nordiskvoss-Tech-P-531582 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Nordisk | Nordiskvoss Tech Presenning Bla”

There are no reviews yet.