-40%
,

Friluftsliv Nordisk | Nordisktelemark 2.2 Pu Telt Oliven


48,60 81,00

Compare

Beskrivelse

Nordisk Telemark 2.2 Pu Telt Oliven(Dark Olive)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Nordisk Telemark-Serien Er Elsket For Sin Ideelle Kombinasjon Av Plass, Vekt, Enkel Handtering Og Solid Konstruksjon. Med Introduksjonen Av En 2-Dors Pu-Versjon Er Den Ikke Bare Egnet For Ultralette Eventyr Og Langdistanseloping, Den Er Ogsa Det Opplagte Valget For Turgaere Pa Jakt Etter Et Solid Og Slitesterkt Ly Som Verken Fyller Opp Sekken Eller Gjor Vondt I Ryggen.

Telemark 2.2 Pu Har Samme Konstruksjon Som Det Originale Og Legendariske Ultralette Og Prisvinnende Telemark 2 Ulw-Teltet. Det Er To Hovedforskjeller Fra Originalen Til Denne 2.2 Pu-Versjonen. For Det Forste Er Det Omfintlige «Vekt Er Alt!»-Stoffet Erstattet Av En Sterk Rip-Stop Polyester, Som Vil Vise Seg A Vaere Slitesterk Og Palitelig Under Alle Forhold. For Det Andre Er Det Lagt Til En Ekstra Inngang For A Gjore Det Enklere A Komme Inn Og Ut. La Oss Vaere Aerlige; Det Er I Bunn Og Grunn En Nattdor Som Forhindrer At Dere Ma Klatre Over Hverandre Om Natten For A Komme Ut For A Tisse.

Bortsett Fra Det Har Nordisk Beholdt Alle De Gode Egenskapene Til Den Klassiske Nordisk Telemark: Den Er Svaert Godt Ventilert, Har Lett Justerbare Barduner, Magnetisk «Quick-Snap»-Dorlukking, Innerlommer For Oppbevaring, Fire Innsydde Hjornestenger Og Muligheten Til A Konvertere De To Ytterdorene Til Et Koketelt Ved Hjelp Av De To Ekstra Ministagene Og Den Medfolgende Ekstra Bardunen.

Produktnummer: Friluftsliv-Nordisk---Nordisktelemark-22-551586 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Nordisk | Nordisktelemark 2.2 Pu Telt Oliven”

There are no reviews yet.