-40%
,

Friluftsliv Nordisk | Nordiskvanna 3.8 Selvoppblasbar Matte Rod/Svart


41,80 69,59

Compare

Beskrivelse

Nordisk Vanna 3.8 Selvoppblasbar Matte Rod/Svart(Burnt Red/Black)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Vanna 3.8 Er En Svaert Lett Matte Med Svaert Gode Isolasjonsegenskaper Takket Vaere Den Nesten 4 Cm Tykke Skumbunnen. Den Er Basert Pa En Hybridsonekonstruksjon Som Fordeler Luften Gjennom Bade Horisontale Og Vertikale Ror, Noe Som Gir Maksimal Isolasjon Og Demping Pa De Mest Utsatte Omradene. Den Mumieformede Designen Gir God Plass Til Ulike Sovestillinger, Og Det Sterke 20D Honeycomp Rip-Stop-Skallet Er Bade Komfortabelt Og Slitesterkt. Vanna Har En Push/Pull-Ventil For Enkel Og Rask Inn- Og Utpumping – Og Pa Baksiden Er Den Utstyrt Med En Sklisikker Overflate Som Forhindrer At Du Sklir Rundt Nar Du Sover.

Nortech Style | M-Po 20D Honeycomb-Rip-Stop (Foran)
Denne Ultralette 20 Denier Rip-Stop-Polyesteren Er Den Ultimate Kombinasjonen Av Styrke Og Slitestyrke. Stoffet Har En Rip-Stop Som Er Utformet Som En Honningkake, Noe Som Sikrer Hoyest Mulig Ytelse Til Tross For Den Lave Vekten.

Nortech Style | M-Po 30D Rip-Stop (Bakside)
M-Po 30D Er En 30 Denier Ultralett Og Svaert Sterk Og Slitesterk Rip-Stop-Polyester. En Silikonoverflate Er Lagt Til For A Oke Sklisikkerheten Pa Glatte Teltgulv.

Produktnummer: Friluftsliv-Nordisk---Nordiskvanna-38-Se-671600 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Nordisk | Nordiskvanna 3.8 Selvoppblasbar Matte Rod/Svart”

There are no reviews yet.