-40%
,

Friluftsliv Nordisk | Nordiskvega Air Matte Rod/Svart


55,80 93,00

Compare

Beskrivelse

Nordisk Vega Air Matte Rod/Svart(Burnt Red/Black)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Vega Tar Oppfatningen Av Luftmadrasser Til Et Nytt Niva Med Sin Horisontale Baffelkonstruksjon, Som Skaper En Ekstremt Solid Overflate Som Gir Utmerket Komfort Om Natten. Den Oppblaste Luften Er Bygget Pa En Klassisk Luftkonstruksjon Og Fungerer Som Bade Dempende Og Isolerende Materiale. Luften Er Fanget I En Rorformet Design For A Sikre En Jevn Fordeling, Og Siden Bare Det Ytre Materialet Tar Plass, Gir Luftkonstruksjonen Lav Vekt Og Liten Pakningsstorrelse. Vega Er Dekket Av Et Sterkt Honeycomb-Skall Med Sklisikker Behandling Pa Baksiden Som Gir Et Fast Grep For A Hindre At Madrassen Glir Rundt Om Natten.

Nortech Style | M-Po 20D Honeycomb-Rip-Stop (Foran)
Denne Ultralette 20 Denier Rip-Stop Polyester Er Den Ultimate Kombinasjonen Av Styrke Og Holdbarhet. Stoffet Inneholder En Rip-Stop Som Er Designet Som En Honningkam Som Sikrer Hoyest Mulig Ytelse Til Tross For Lav Vekt.

Nortech Style | M-Po 30D Rip-Stop (Bak)
M-Po 30D Er Et Ultralett 30 Denier Og Veldig Sterkt Og Slitesterkt Rip-Stop Polyester. En Silikonoverflate Er Lagt Til For A Oke Antiskli -Funksjonen Pa Glatte Teltetasjer.

Produktnummer: Friluftsliv-Nordisk---Nordiskvega-Air-Ma-521601 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Nordisk | Nordiskvega Air Matte Rod/Svart”

There are no reviews yet.