-40%
,

Friluftsliv Nordisk | Nordiskhalland 2 Pu Telt Oliven


48,00 80,00

Compare

Beskrivelse

Nordisk Halland 2 Pu Telt Oliven(Dark Olive)

Denne Produktbeskrivelsen Er Automatisk Oversatt. Vi Beklager Eventuelle Feil.

Halland 2 Pu Er Et Romslig Og Solid Telt For To Som Ikke Vil Ga Pa Kompromiss Med Verken Komfort Eller Funksjon. Den Enkle Konstruksjonen Med To Stenger Gjor Det Enkelt Og Raskt A Sette Opp Teltet – Og A Pakke Det Ned Igjen. Teltet Er Laget Av Slitesterk Ripstop-Polyester Som Holder Deg Trygg Og Torr I Arevis Uten A Bli Utslitt, Og Vi Er Sikre Pa At Halland Kommer Til A Bli En Livstidspartner Pa Eventyr.

Halland Settes Opp Utvendig Forst, Noe Som Betyr At Du Kan Bruke Overseilet Som Et Frittstaende Ly Uten Kabinen, Eller Enda Viktigere; Ved A Sette Opp Overseilet Forst Kan Du Og Alt Utstyret Ditt Soke Ly Mens Du Setter Opp Resten Av Konstruksjonen Fra Innsiden.
Utformingen Gir Deg En Komfortabel Sittehoyde Og Rikelig Med Plass Til Oppbevaring, Matlaging Og Opphold, Med Flere Muligheter For A Tilpasse Ventilasjonen. Den Tunnelformede Konstruksjonen Gir God Vindstabilitet, Noe Som Gjor Halland Til Et Fantastisk Ly Mot Darlig Vaer, Samtidig Som Du Kan Betrakte Naturen Gjennom Den Store Frontapningen.

Produktnummer: Friluftsliv-Nordisk---Nordiskhalland-2-P-531703 Kategorier: , Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftsliv Nordisk | Nordiskhalland 2 Pu Telt Oliven”

There are no reviews yet.